Her får du mere end én ting

Fabelagtig natur – kun 25 minutter fra København

Natursøhusene giver dig meget mere end én ting

Forestil dig at bo et sted, hvor du både kan åbne døren og gå direkte ud i det bakkede sø-landskabs vilde flora og fauna. Og hvor du samtidig er helt, helt tæt på alle områdets populære byer. Så du kan stå inde midt i København på 25 minutter og i centrum af Allerød på 8 minutter.

Dét får du her. I Natursøhusenes unikke liebhaveri.

For hele nærområdet er spækket med oplevelser – uanset om du vil ud i det grønne, ind til byen, i butikker, på cafe eller i biograf; eller om du vil udfordre fysikken og pulsen i nogle af områdets mange sports- og idrætsmuligheder. Allerød og Birkerød er desuden fyldt med små, stemningsfulde, lokale spisesteder med mad for enhver smag, der kun venter på, at du finder dit yndlingssted.

En mangfoldig by af oplevelser, liv og kultur

Allerød og Lynge giver dig alt det, kun byen kan – ganske få minutter fra dit hjem.

Her er en livlig bymidte med masser af arrangementer og markeder. Du kan udforske de mange idræts- og fritidstilbud, som spænder fra paddel tennis og fitness til e-sport og parkour med både fodbold, håndbold og utallige andre muligheder.

Samtidig er Allerød særlig kendt for sit kulturliv: det populære, kendte teater Mungo Park, Musikskolen og biografen byder alle på oplevelser, du ikke glemmer.

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-oval-crop-4

Grønne skove – fyldt med oplevelser

Allerød Kommune er særlig kendt for sin vilde, varierede og oplevelsesrige natur – og kommunen arbejder aktivt med at fremme biodiversiteten, den biologiske mangfoldighed og områdets unikke fauna. Og dét kan du mærke.

Overalt er der skove, søer og stier perfekt til både at få pulsen helt op og helt ned. Her er adskillige sheltere, bålpladser og hundeskove; grønne firben og farvestrålende sommerfugle – og midt i det hele gemmer en af Thomas Dambos berømte trolde sig.

Vil du klatre? 3 km væk ligger Uggeløse Skov, hvor du finder både et klatreanlæg og en forhindringsbane. Vil du hellere bade? Så er der kun 5 km ad små, snoede stier til Buresø badet: En stor skovsø med badebro og sandbund.

0

min. til København

0

km til Allerød

0

min. til indkøb og butikker

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-oval-crop-11

I Natursøhusene bor du helt tæt på:

  • 8 skoler, SFO, klub og den populære musikskole
  • Omkring 20 forskellige daginstitutioner
  • Et meget varieret udvalg af idræts- og fritidstilbud
  • Multibaner, haller og rideklub
  • Teater, biograf, kulturhus, specialbutikker og et væld af restaurationer
  • The Scandinavian Golf Club og Mølleåens Golf Klub

Turen rundt om naturområdets tre søer er mere end 5 km lang. Her går du afsted ad små, snoede stier, over træbroer og under træerne, op og ned ad bakkerne.

Er du heldig – og opmærksom – kan du møde både firben og fredede frøer, opleve de mange forskellige sommerfugle-arter, der lever netop her, eller finde et af de små, søde, vilde bakke-jordbær, som vokset i området. Og her er så mange stier at vælge, at du kan gå turen flere gange og stadig se noget nyt hver gang.

Udsigt indefra

Kontakt og information

Lene Meldahl:
Telefon: 30 20 80 80
Email: lm@b2as.dk

Michael Hedegaard:
Telefon: 30 31 34 58
Email: mh@b2as.dk

Sune Albæk:
Telefon: 30 42 90 70
Email: sn@b2as.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

Tilmeld dig interesselisten

Ønsker du at blive skrevet på interesselisten og høre mere om Natursøhusenes Town Houses, er du velkommen til at sende os dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig, når vi åbner op for udlejningen.
Kontaktform - Vil du vide mere