Her får du mere end én ting

Et Town House omgivet af naturens ro og byens puls

Et hjem med ekstra plads og plads til udsigt

I Natursøhusene får du moderne luksus og naturskøn liebhaveri midt i et fredet naturområde. Med lyse rum, hvor udsigten fanger blikket. Gulve af eg og elementer af træ både inde og ude.

Og som noget helt særligt får du i langt de fleste Town Houses fem store, reelle værelser – fire på 1. salen og det store køkkenalrum i stueplan. Samtidig er der enkelte boliger med tre værelser på 84 til 94 m2 til dig, der vil bo lidt mindre.

Det betyder, at du kan skræddersy hjemmet til dit liv og dine behov: Har du brug for ekstra børneværelser? Vil du have to kontorer med plads til ham og hende? Eller skal du bruge både gæsteværelse og hobbyrum? Uanset hvad du drømmer om, er her plads til det.

Du får også to toiletter og det rummelige køkkenalrum med plads, lys og luft, bredde gulv-til-loft-vinduer og en terrassedør, så du kan slå døren op og trække naturen ind.

Lyse, arkitekttegnede og nybyggede liebhaverboliger

Natursøhusene består af 122 Town Houses i to plan med enten 3 eller 5 værelser fra 84 til 130 m2. Perfekte til dig, der drømmer om at træde direkte ud til snoede skovstier, marker og søer – men samtidig vil bo omgivet af byer og liv.

For her får du egen have med afskærmet terrasse og en altan eller tagterrasse med fabelagtig udsigt. Privat parkering og kun 7 km til Allerød, 14 minutter til Birkerød og 25 minutter til København.

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-oval-crop-1

Her er to grønne gårdrum. Med fem små og store søer med trædesten, en legeplads og sandkasse, bålsted, stier og et smukt, stemningsfuldt træplateau i søen, hvor du kan sidde midt i det hele, lige over vandet.

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-oval-crop-12

Gør drømmen til virkelighed

Kan du se dig selv og dit liv her i Natursøhusenes grønne rammer – omgivet af udsigt, helt tæt på byen?

Natursøhusene står klar til indflytning fra januar 2025, men du kan allerede nu booke en fremvisning og få en fornemmelse af området og se hvilken af boligerne, der passer til dig.

Du tilmelder dig en personlig fremvisning ved at klikke på linket her:

Stilren arkitektur omgivet af vild natur

Arkitekturen er skabt som en kontrast til naturens vilde udtryk.

Byggestilen er stram, stilren og enkel med lange, rene linjer, imens facaderne bliver brudt og får dynamik af de mange fremspring og forskudte niveauer. Udebygningernes trælameller, de vilde levende hegn i skel og teglens sandfarvede mosaik skaber dog samtidigt et organisk udtryk, der matcher naturen og dens farvespil netop her.

Hvert eneste Town House er tegnet, så det overalt er udsigten, der fylder – både inde og ude. Og bygningernes placering i forhold til hinanden skaber et væld af forskellige udsigter, der ændres, når du bevæger dig rundt: fra søerne og de mange træer langs bredden til de bakkede marker, dyrene og de utallige stier.

Som noget helt særligt får du i første række 50 udsigtsboliger, hvor udsigten til naturen, de tre søer og istidslandskabets bakkede marker er så betagende og uforstyrret, at du ikke finder tilsvarende herlighedsværdi andre steder i Lynge og Allerød.

Oplev de fabelagtige udsigter og den enestående natur

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-int-bygning-11-004-tagterrasse_450x300px

Se udsigten mod søen

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-ext-004-frasoe_450x300px

Se udsigten til gårdrummet

3d-visualisering-dimension-design-natursoehusene-int-bygning-13b-007-altan_450x300px

Se udsigten til naturen

Kontakt og information

Lene Meldahl:
Telefon: 30 20 80 80
Email: lm@b2as.dk

Michael Hedegaard:
Telefon: 30 31 34 58
Email: mh@b2as.dk

Sune Albæk:
Telefon: 30 42 90 70
Email: sn@b2as.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

Tilmeld dig interesselisten

Ønsker du at blive skrevet på interesselisten og høre mere om Natursøhusenes Town Houses, er du velkommen til at sende os dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig, når vi åbner op for udlejningen.
Kontaktform - Vil du vide mere